Eläinhoitola HausKis

Leppoisaa lomaa lemmikillesi

Hoitolan esittely

Sisätilat koirahoitolassa

Hoitolaan sisään tultaessa astutaan toimistoon. Toimistossa hoidamme maksut ja täytämme paperit. Toimistossa voi paremmin myös jutella hoitojaksoa koskevista asioista -  hoitolan puolella saattaa välillä olla meteliä. 

Toimiston jälkeen tulee Rekkula, eli koirahoitolan puoli, josta löytyy yksiköt isoille koirille. Yksikön koko on noin viisi neliötä. Näihin yksiköihin voimme majoittaa samasta perheestä useamman pienen tai keskikokoisen koiran. Koirien tilat on suunniteltu niin, että näköyhteyttä naapuriin ei ole. Kaikki vieraamme saavat siis nauttia omasta tilastaan ilman turhia hermoiluja. Etuseinän häkkielementti voidaan tarvittaessa eristää verholla, jolloin ohikulkevista naapureista ei ole häiriötä. Rekkulan yksiköitä on tällä hetkellä 17 kappaletta. Kuten Miukulassakin, vain saman perheen koirat voivat lomailla samassa yksikössä.

Pikkurekkula on hieman pienempi ja tarkoitettu pienille koirille. Yksikkö on myös suojaisampi kuin Rekkulassa. Pikkurekkulan yksiköitä on 4 kappaletta. Keskirekkulasta paikkoja löytyy lisäksi vielä 4 kappaletta.

Hoitolan keittiössä henkilökunta viettää aikaansa ja annostelee hoidokkien ruuat. Myös eläinten ruokia varten on oma jääkaappinsa sekä pakastin. 

Ulkona

Maalla on mukavaa ja pihapiirimme takaa monipuoliset ja vaihtelevat ulkoiluympäristöt koirille. Useammasta vaihtoehdosta voi valita esimerkiksi peltolenkin tai metsäpolun. Myöskin hiekkatietä pitkin on mukava tepastella ja tutkia maailmaa.

Lemmikkihotellin karjakeittiön päädystä löytyy suuri juoksutustarha. Yleensä vain saman perheen koirat ulkoilevat tarhassa yhtäaikaa, mutta asiakkaiden toivomuksesta voimme etsiä koirille myös uusia kavereita. Hoitolan omat koirat ovat sosiaalisia ja leikkivät mielellään muiden kanssa. Ilmoita lemmikkiäsi hoitoon tuodessa ,jos haluat kaverin koirallesi, niin yritämme järjestää sen!