Eläinhoitola HausKis

Leppoisaa lomaa lemmikillesi

Toimintaperiaatteemme

Tarjoamme lemmikeille ammattitaitoista hoitoa isäntäväen lomailujen ajaksi. Haluamme luoda eläimille ympäristön jossa niiden on hyvä ja turvallinen olla. 

Seuraavista asioista on hyvä tietää ennenkuin tuot lemmikkisi hoitoon. 

Hoitolamme on avoinna aina sopimuksen mukaan. Soita siis hyvissä ajoin ennen tuloasi, niin olemme varmasti paikalla, emmekä esimerkiksi lenkillä tai kauppareissulla. Suunnittelemme päivän ohjelmamme asiakkaiden aikataulujen mukaan, joten ilmoitathan myös meille muuttuneista aikatauluista. Hoitola sijaitsee kotipihallamme, joten ennalta sovitut aikataulut takaavat myös meille kotirauhan.

Tutustuminen hoitolaan

Palveluumme kuuluu maksuton tutustumiskäynti. Ennen varsinaista hoitotarvetta voi lemmikin kanssa tulla tutustumaan hoitolaan. (Kissoille emme tutustumista suosittele, sillä ne vaativat aina paljon aikaa hyväksyäkseen paikan. Kissanomistajat ovat tietysti aina tervetulleita katsastamaan paikkoja). Näin lemmikki voi tutustua paikkaan ja henkilökuntaan sekä toisinpäin. Omistajan on mukavampi jättää lemmikki hoitoon, kun paikka on jo hieman tuttu. Tutustuminen on siis ilmaista eikä sido mihinkään. Tutustuminen ei myöskään ole pakollista. Tutustumiskäynti kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä Emmin kalenterissa on vain tietty määrä tunteja, tutustumisia varten.

Aika tutustumiskäynnille pitää varata etukäteen.

Ulkoilutus

Lemmikin täysihoitoon kuuluu lenkitys omistajan toiveiden mukaisesti. Lenkille pääsevät kaikki hoidokkimme jotka ovat tottuneet ulkoilemaan taluttimessa. Kaikki hoitokoiramme lenkitetään päivittäin osana lemmikin hyvinvoinnin tarkkailua. Emme ota hoitoon koiraa, jota emme pysty viemään ulos hihnassa. Tämä on turvallisuusasia, jos lemmikkisi sairastuu hoidossa ollessaan.

Ruokinta

Täysihoidon hintaan kuuluu lemmikin ruokinta hoitolan perusruualla. Raakaruokaa hoitolalle voi ottaa maksimissaan viikon annoksen kerrallaan. Sopimuksella käymme ostamassa ruokaa lisää ja veloitamme ostohinnan asiakkaalta lemmikkiä noudettaessa.

  • Koirien kuivamuonista valikoimaamme kuuluvat Rokka, Josera ja Eukanuba. 
  • Kissojen menuuseen kuuluu Eucanuban kuivamuona sekä Iamsin eläintarvikeliikkeen märkäruuat. 
  • Jyrsijät ja Kanit ruokimme lemmikkitarvikekauppojen rehuilla sekä tietysti laadukkaalla heinällä.

Lemmikin erikoisruokavalio ei ole meille ongelma. Hoitolaan saa tuoda myös omat ruuat ja ruokimme lemmikin omistajan ohjeiden mukaisesti. Myöskään lääkitykset tai eläimen sairaudet eivät tuota meille ongelmia. Emmiltä voi kysyä ruokintaan tai terveydenhoitoon liittyvistä asioista lisää.

Eläinhoitola HausKis tekee yhteistyötä Sastamalaisen Eläintarvikekauppa Haukkiksen sekä Joseran kanssa.

Rokotukset 

Lemmikillä tulee olla suositerokotukset voimassa ennen eläinhoitolaan tulemista. Muistathan lisäksi huolehtia lemmikkisi loishäädöt kuntoon. Mikäli rokotustodistusta ei ole mukana, voimme kieltäytyä ottamasta lemmikin hoitoon. 

Juoksuaika

Juoksuaikaisen nartun tuominen koirahoitolaan ei ole ihanteellista, mutta lomaa ei sen vuoksi tarvitse perua. Ole meihin yhteydessä mahdollisimma aikaisin, niin osaamme varautua asiaan etukäteen!

Trimmauspalvelu

Lemmikin trimmauksen voi kätevästi sopia hoitojakson yhteyteen. Eläinhoitola HausKiksen tiloissa toimivasta trimmauspalvelusta on vastuussa Katri Anttila. Varaa aikasi 040 527 4908, Katri.

Mitä otan mukaani?

Kun lemmikki tulee hoitoon,  se ei tarvitse mukaansa oikeastaan juuri mitään. Koira on tuotava aina taluttimessa ja kissat, jyrsiät sekä kanit jonkinlaisessa kantokopassa. Tämä on turvallisuusasia. Rokotustodistus on tuotava mukaan joka kerta! 

Pedit ja ruokakupit tulevat aina hoitolan puolesta, kuten myös lemmikkien tarvitsemat kuivikkeet. Lisäksi, jos lemmikkisi on tarkoitus syödä hoitolan ruokaa, et oikeastaan tarvitse mitään mukaasi- siitähän täysihoidossa on kyse.

Omia tavaroita saa toki aina ottaa mukaan jos haluaa. Omien tavaroiden mukaan ottaminen on aina asiakkaan vastuulla ja emme voi vastata jos niille tapahtuu jotain. Eroahdistus, jännitys yms, purkaantuu yleensä niihin omiin tuttuihin tavaroihin. Emme myöskään toimita unohtuneita tarvikkeita- poikkeuksena lääkkeet.

Lemmikit somessa

Eläinhoitola HausKiksessa on aktiivinen Facebook-sivusto josta voi seurata oman lemmikin kuulumisia lomailun aikana. Mikäli et halua nähdä lemmikkejäsi somessa, ilmoita siitä meille. Yksityisyyden suoja ei eläimiä koske, mutta kunnioitamme pyydettäessä kyllä asiakkaan toiveita.